Orderhantering för profilreklambranschen

Titta på video

Ta kontroll över er orderhantering

Att sälja profilreklamprodukter borde handla enbart om just det. Att sälja. Men alltför ofta blir det en jongleringsakt istället – med en hel massa bollar i luften. Beställningar som mejlas. Orderbekräftelser. Korrektur. Ändringar. Fler mejl. Listan kan göras lång, och den inkluderar vanligtvis en ansenlig mängd tidskritisk information som man drar och släpper i olika foldrar i sitt mejlprogram eller sparar lokalt i Excelfiler, kalendrar och bokföringsprogram – kanske till och med på utskrifter och Post-it-lappar.

Inte undra på att du är fullt upptagen med att kolla och dubbelkolla, ringa och mejla när du borde vara upptagen med att tjäna pengar. Inte undra på att det begås misstag och uppstår missuppfattningar, något som du säkert får betala för själv. Och inte undra på att det är mer eller mindre omöjligt att lämna över dina arbetsuppgifter till andra, i trygg förvissning om att de kommer att ta vid där du avslutade.

ok4print ändrar på allt detta. Molnbaserat och säkert är det den första och enda generella lösningen för orderhantering i promotionbranschen. Det perfekta komplementet till de bokförings-, sälj-, webb- och CRM-system som ni redan har. Lägg helt enkelt till en ny beställning i fritext eller välj en favoritprodukt ur ditt ok4print-bibliotek och gå vidare till nästa nya beställning. ok4print kommer automatiskt att uppmana dina leverantörer att bekräfta beställningen, leveransdatum, avisera korrektur samt begära fraktbekräftelser. Systemet ger sedan dig en god översikt av alla beställningar och uppmärksammar dig på de som kan behöva din uppmärksamhet. ok4print erbjuder helt enkelt den bästa lösningen för punktlig leverans av exakt det kunden beställde, samtidigt som det sparar dig en hel massa tid för annat. Och i den här branschen finns det ju alltid mer att göra.

Vad sägs exempelvis om att boka ett kundmöte till?

Ta kontroll över er orderhantering. Börja arbeta med ok4print idag!

Prioritera rätt beställningar

ok4print visar tydligt vilka beställningar som behöver åtgärdas, och skulle du vilja se en helhetsbild kan du enkelt sortera alla order på kund, leverantör och praktiskt taget vilken status som helst. Självfallet kan du också lätt söka upp specifika beställningar och kontrollera orderhistoriken. Med ok4print har du alltid en kristallklar bild av alla aktiviteter.

Automatisera er korrekturhantering

ok4print sparar tid genom att automatiskt sköta all kommunikation i korrekturhanteringen och skicka påminnelser till kunder, leverantörer och förädlare när det behövs. Och så snart ok4print har tagit emot kundens godkännande och leverantörens orderbekräftelse loggas förstås alltsammans i systemet med tid och datum.

Gör klart vem som är ansvarig

Genom att samla all information på ett och samma ställe visar ok4print tydligt vilken status varje beställning har, inklusive vem som behöver göra vad för att säkerställa punktlig leverans. Detta minskar risken för att du tvingas betala dyr expressfrakt eller kostsamma ersättningar när leverantör eller kund försummar sitt ansvar.

ok4print i ett nötskal

 • Godkännande av korrektur online
 • Produktbeskrivningar i fritext
 • Ordersortering enligt vilken status som helst
 • Automatiserade beställningsmejl till leverantör
 • Automatiserade påminnelser till leverantörer, förädlare och kunder
 • Fraktinformation och kolli-id angivna av leverantör
 • Stödjer arbete med egna grafiker in-house
 • Arkiv med fullständig orderhistorik för varje kund
 • Duplicera en beställning för snabba repeatbeställningar
 • Säkert och molnbaserat; åtkomligt överallt och dygnet runt
 • Redundant backup varje dag

Prisbelönt effektivitet

“SBPR - Svensk Branschförening Profil- och Reklamartiklar prisar Reklamgrossen AB med PromotionBiet - Årets Promotionleverantör 2014 med motiveringen: "...ett IT-stöd som ger en extremt effektiv orderhantering och branschens högsta leveranssäkerhet."

Hög säkerhet och redundans

ok4print är molnbaserat och krypterat och säkerhetskopiering görs dagligen, så din information är skyddad mot intrång och förlust av data. Systemet är oåtkomligt för utomstående och samtidigt lätt tillgängligt för din personal, som kan logga in dygnet runt, var de än är.