Funktioner

Som du snart kommer att se inkluderar ok4print ett helt artilleri med funktioner av alla kaliber. Men i grund och botten handlar allt om samma sak: att automatisera det tråkiga, repetitiva och tidskrävande arbetsuppgifterna i din orderhantering och ge dig en kristallklar överblick som gör det lätt för alla medarbetare att lägga in alla nödvändiga uppgifter i god tid före deadline. Det betyder mindre tråkigt harvande och fler roliga affärsutmaningar och sociala kontakter.
För att inte tala om god avkastning.

 • Prioritera rätt beställningar

  ok4print visar tydligt vilka beställningar som behöver åtgärdas, och skulle du vilja se en helhetsbild kan du enkelt sortera alla order på kund, leverantör och praktiskt taget vilken status som helst. Självfallet kan du också lätt söka upp specifika beställningar och kontrollera orderhistoriken. Med ok4print har du alltid en kristallklar bild av alla aktiviteter.

 • Automatisera er korrekturhantering

  ok4print sparar tid genom att automatiskt sköta all kommunikation i korrekturhanteringen och skicka påminnelser till kunder, leverantörer och förädlare när det behövs. Och så snart ok4print har tagit emot kundens godkännande och leverantörens orderbekräftelse loggas förstås alltsammans i systemet med tid och datum.

 • Ordersortering på vilken status som helst

  Med ok4print kan du alltid ha full kontroll på vad som finns i din pipeline genom att filtrera ut just den information du vill se. Du kan sortera på vilken status som helst för att till exempel se vilka beställningar som ligger hos leverantör för orderbekräftelse eller vilka deadlines som närmar sig. ok4prints sortering ger dig absolut sinnesro i ett enda musklick.

 • Sortering på säljare

  Stora försäljningsvolymer och många medarbetare gör det viktigt för varje individuell säljare att kunna se just sina beställningar och filtrera dem. ok4print gör det möjligt för dem att hitta just den information de behöver på kortast möjliga tid.

 • Flexibla produkter

  När hundratals leverantörer erbjuder tiotusentals olika profilprodukter är det omöjligt att hålla en databas med produkter uppdaterad. Därför är möjligheten att lägga in beställningar i fritext absolut kritisk. ok4print låter dig göra det helt intuitivt – och erbjuder dessutom en databas för dina vanligaste beställningar.

 • Automatiska mejl till leverantör

  Att komponera ett nytt mejl för varje ny order slösar mängder med tid och riskerar att man glömmer att inkludera viss nödvändig information. ok4print ser inte bara till att all information finns med; systemet genererar och skickar också själva beställningsmejlet till leverantören. För hur lätt är det inte att skriva en beställning och sedan glömma att skicka den?

 • Bekräftelse från leverantör

  ok4print uppmanar din leverantör att bekräfta ordern och eventuella deadlines genom att klicka på en länk i mejlet. Skulle de inte göra det påminner ok4print dem automatiskt och flaggar samtidigt för dig att bekräftelsen ännu inte kommit in.

 • Leverantörsuppladdning av digitalt korrektur

  Du kan välja om leverantören ska ladda upp det digitala korrekturet direkt till kund eller till dig, så att du kan kontrollera det innan du själv skickar det vidare till kunden med ett enda musklick. I vilket fall som helst sparar den här funktionen väldigt mycket tid.

 • Godkännande av digitalt korrektur

  Kunden kan godkänna det digitala korrekturet genom att klicka på en länk från ok4print. Då skickas godkännande direkt så att beställningen kan gå i produktion utan fördröjning. Men det är klart: somliga kunder kommer ändå att ringa för att få prata lite med dig, och då godkänner du helt enkelt korrekturet å deras vägnar. Allt som krävs är ett enda musklick.

 • Kundpåminnelse

  Som vi alla vet glömmer kunden ofta att godkänna korrekturet. Om det skulle hända skickar ok4print dagliga påminnelser till kunden tills godkännande bekräftats. Och eftersom denna funktion är helt automatisk från ok4print, behöver du inte oroa dig för att kunderna ska tycka att du tjatar på dem.

 • Leverantörspåminnelse om deadline

  ok4print påminner automatiskt leverantörerna om kommande deadlines i god tid, och skulle de inte bekräfta att en order blivit skickad flaggar ok4print ärendet och talar om för dig vem du bör ringa för att jaga rätt på ordern.

 • Leverantörsangivelse av fraktinformation

  Dina leverantörer anger skickad kvantitet och kolli-id i ok4print, vilket sparar en massa tid åt dig.

 • Orderavslut och fraktinformation till kund

  När leverantören skickat beställningen kan du lätt kontrollera och vidarebefordra fraktinformationen till kunden och avsluta ordern. Du kan också välja att låta ok4print göra detta åt dig.

 • Arbetsflöde för era grafiker in-house

  Har ni egna grafiker gör ok4print det enkelt att hantera arbetsflödet av korrektur. När nya order läggs in kan du lätt välja vilka jobb som ska tilldelas olika grafiker som kommer uppmärksammas på vilka beställningar som behöver korrektur eller ändringar fixat.

 • Arkiv och repeatbeställningar

  ok4print sparar alla order, logotyper och digitala korrektur så att du kan skapa repeatorders snabbt och enkelt.

 • Gör klart vem som är ansvarig

  Genom att samla all information på ett och samma ställe visar ok4print tydligt vilken status varje beställning har, inklusive vem som behöver göra vad för att säkerställa punktlig leverans. Detta minskar risken för att du tvingas betala dyr expressfrakt eller kostsamma ersättningar när leverantör eller kund försummar sitt ansvar.

 • Hög säkerhet och redundans

  ok4print är molnbaserat och krypterat och säkerhetskopiering görs dagligen, så din information är skyddad mot intrång och förlust av data. Systemet är oåtkomligt för utomstående och samtidigt lätt tillgängligt för din personal, som kan logga in dygnet runt, var de än är.

 • Kundimport från Visma®.

  ok4print stödjer import av Visma® XML kunddatabas vilket ger möjlighet att underhålla er kunddatabas i Visma® och regelbundet importera och därmed uppdatera till ok4print.

 • Anslut via API

  Vårt API-gränssnitt gör det möjligt för era utvecklare att integrera andra system med ok4print. T ex ett affärssystem, webbutiker, säljsystem eller andra lösningar.